3 Essentials Hosting Review: Kaikkien kauppojen jakki? Me selvitämme.

3essentials Hosting Johdanto

3essentials on yhdysvaltalainen hosting-yritys, joka sijaitsee aivan Raleighin lähellä, Pohjois-Carolinassa. He ovat tarjonneet isännöintipalveluita pienille yrityksille vuodesta 2001. He lähestyvät isännöintiä kolmella pääperiaatteella, avain pienyritysyhteisölle: suorittaa, skaalata ja kasvaa.


Vastatakseen näihin päämiehiin, ne tarjoavat suorituskyvyn, nopeuden ja luotettavuuden edulliseen hintaan pitäen samalla palvelimensa ajan tasalla ja kilpailukykyisinä. Kaikilla heidän hosting -suunnitelmilla on kyky nopeasti skaalata tai siirtää uudempaan laitteistoon ilman, että sinun tarvitsee aloittaa alusta tyhjästä. Ja ne tarjoavat luotettavia SLA-sopimuksia ja tukea 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, jotta pienyritykset voivat kasvaa edelleen.

Palvelut ja erikoistumiset

3essential on keskittynyt täysin pienyritysyhteisöön, joten he eivät tarjoa tyypillistä edullisten, jaetun isäntäpaketin valikoimaa. Sen sijaan he ovat erikoistuneet pilvipohjaisiin, virtuaalisiin yksityisiin palvelimiin.

Niiden pilvipalvelinvaihtoehdot ovat eri kokoonpanoissa, riippuen RAM-muistin määrästä, ydinprosessoreista, SSD-tallennustilasta ja tarvittavista siirtomääristä. Valitsemastasi vaihtoehdosta riippumatta, voit valita useista esiasetuista Linux- tai Windows-jakeluista, aloittaa paljaalta käyttöjärjestelmältä tai asentaa oman.

Ne tarjoavat myös kahta LAMP-tasoa (Linux, Apache, MySQL, PHP / Perl / Python). Molemmat suunnitelmat sisältävät juuri- ja SSH-pääsyn, rajoittamattoman aliverkkotunnuksen, rajoittamattoman verkkotunnuksen aliakset, automaattiset varmuuskopiot ja valitsemasi Plesk 12 tai cPanel. Koska nämä ovat yksityisiä palvelimia, molemmat suunnitelmat sisältävät tietyn määrän järjestelmäresursseja. Ne vaihtelevat RAM-muistin määrän, suorittimen tehon, tallennustilan ja siirtonopeuden perusteella sekä niiden verkkotunnusten lukumäärän perusteella, joita voit käyttää kuhunkin suunnitelmaan.

3essentials tarjoaa myös 4 ASP.NET-suunnitelmaa. Nämä kaikki sisältävät järjestelmänvalvojan oikeudet, MS SQL Express, Plesk 12 ja säännölliset varmuuskopiot. Kuten heidän LAMP-suunnitelmansa, nämäkin vaihtelevat sallitun RAM-muistin, CPU-ytimien, SSD-tallennustilan ja siirtorajojen määristä riippuen siitä, haluatko isännöidä yksinkertaista, pientä toimistopalvelinta vai suuren liikenteen verkkosovelluksia..

web-hosting-tarjoukset

Etsitkö oikeaa verkkoisäntää?
Haluatko säästää aikaa? Tutustu nykyiseen parhaiden Web-isäntien luetteloomme. Tekniset asiantuntijamme ovat poimineet nämä isännät käsin.

Lisä hosting-paketti ja lisäosat

Näiden hosting-pakettien lisäksi 3essentials tarjoaa myös joukon lisäosia, jotka vastaavat pienten yritysten erityistarpeita. Ne tarjoavat yrityssähköpostien hosting-paketteja sekä saapuvan ja lähtevän roskapostin vastaisia ​​palveluita. Heillä on 4 WordPress-hosting-tasoa, jokaisessa on Plesk-ohjauspaneeli. Ne tarjoavat myös SSL-varmenteita, Microsoftin lisensointia ja useita laitteisto- ja ohjelmistopäivitysvaihtoehtoja.

Ne tarjoavat myös useita palveluita kehittäjille ja itsepalvelun tarjoamista, mukaan lukien pilvipohjaiset kehitysympäristöt ja omistettu palvelimet. Jos haluat käyttää omaa laitteistoasi, he tarjoavat yhteistoimintapalveluita, eli lähettät laitteesi heille, ja he asettavat ne toimitiloihinsa ja tarjoavat sähköä, Internetiä, jäähdytystä jne..

infrastruktuuri

3 tärkeimmät datakeskukset sijaitsevat Morrisvillessä, Pohjois-Carolinassa ja Dallasissa, Texasissa. Molemmat keskukset työskentelevät ympäri vuorokauden, ja niissä on korttiavaimen käyttö ja fyysisen henkilöllisyyden tarkistuksen suojaus. Ne on suojattu palonsammutusjärjestelmillä ja varavoiman dieselgeneraattoreilla, jotka testataan viikoittain. Heillä on Gigabit- ja Multigigabit-internetyhteydet kansallisilta Tier1-palveluntarjoajilta, ja he ylläpitävät SLA: ita takaamaan Internet-nopeudet jopa korkean huipun aikana.

Tuki ja asiakaspalvelu

Tuki on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Myynti- ja laskutustiimit ovat käytettävissä normaalina aukioloaikoina. Ilmainen tuki sisältää apua heidän isäntäalustan ja palvelimien seurannan kanssa. Edistyneemmälle avulle tai verkkosivustoosi tai tiedostoihisi liittyvien ongelmien korjaamiseen lisämaksua vastaan ​​henkilökunta voi myös kirjautua sisään ohjauspaneeliin ja tehdä muutoksia puolestasi. Tähän sisältyy pyynnöt datatiedostojen siirtämiseksi, verkkosivusto-koodivirheiden korjaamiseksi, verkkosivustojen hakkerointiin tai tietoturvaongelmien käsittelemiseen, asennuspakettien päivittämiseen ja muu.

Suojaus ja varmuuskopiot

3essential hosting tarjoaa ilmaiset varmuuskopiot jokaisella hosting-suunnitelmalla. On kuitenkin huomattava, että niiden ehtojen mukaan ne on tarkoitettu katastrofien palautukseen, ei asiakastiedostojen palauttamiseen. On erittäin suositeltavaa, että määrität omat automatisoidut varmuuskopiot näiden päälle.

Uptime-takuu

3essentials-palvelutasosopimus takaa 100% palvelinlaitteiston käytettävyyden, 100% verkon käytettävyyden ja 100% datakeskuksen infrastruktuurin käytettävyyden. Jos he eivät täytä näitä tasoja, he hyvittävät tilillesi 5% kuukausimaksusta puolen tunnin seisokkeista, jopa 50%.

Laskutus- ja maksupolitiikat

3essential hyväksyy Visa, MasterCard, American Express ja Discover. Heillä on oikeus peruuttaa kaikki tilit, jos maksu on myöhässä yli 5 päivää, ja he perivät palautusmaksun. Suunnitelmat uusitaan automaattisesti, ja peruutukset on saatava ennen uusimista. Palautuksia ei ole saatavana, paitsi jos tarjotaan rahat takaisin -takuu.

web-hosting-vinkkejä

Etsitkö laadukasta majoitusta?
Onko tiukka budjetti? Kokeile A2 Hostingin jaettua hosting-palvelua. He sijoittuivat ykkönen nopeustesteissämme. Käytä tätä alennuslinkkiä
saada jopa 50% alennusta heidän hosting-suunnitelmista.

johtopäätös

3essential omaksuu yrityskeskeisen lähestymistavan isännöintiin. Tämä tarkoittaa, että he eivät tarjoa suunnitelmia, jotka ovat pienemmän kuin pienyrityksen tarpeita (kuten jaettua isännöintiä). Ne tarjoavat skaalattavia ratkaisuja, laajan valikoiman käyttöjärjestelmiä sekä Linux- että Windows-tarpeisiin ja 100% käyttöaikatakuita, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia sivustosi lakkaamisesta. He ymmärtävät pienyritysyhteisön ja tarjoavat ominaisuuksia ja tukea, jotka auttavat yritystäsi kasvamaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map