Blogiideat: 49 kappaletta ikivihreää sisältöä

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista.


Mitä suosikkiblogiasi on yhteistä? Aiheesta ja sisällön laadusta huolimatta he lähes varmasti rakentavat lukijakunnan julkaisemalla ajattomia artikkeleita: tietoa, johon lukijat viittaavat yhä uudelleen ja artikkeleita, jotka kiinnittävät koko ajan uusia lukijoita.

Tätä sisältöä kutsutaan ikivihreäksi sisällöksi. Kuten mäntypuut, jotka eivät koskaan menetä väriään, ikivihreät artikkelit pysyvät ajanmukaisina vuosien ajan.

Evergreen-strategioiden rakentaminen

Evergreen-artikkelien tulee muodostaa jokaiselle blogille selkäranka, myös sinun. Mutta ikivihreää sisältöä ei ole helppo säveltää. Monet blogit julkaisevat lyhytaikaista sisältöä, kuten uutistarinoita, jotka eivät yksinkertaisesti tue lukijoita, kun aihe on “vanha hattu”.

Sisällön on oltava ikivihreä, ja sen on oltava yksi tai useampi seuraavista ruuduista:

 • Hyvin ‘Google-kykenevä’: pitäisi vastata yleisiin kysymyksiin, jotka ovat jatkuvasti osuvia hakijoille
 • Mielenkiintoista kauan sen julkaisupäivän jälkeen
 • Vedä liikennettä tasaisesti kuukausien tai vuosien ajan
 • Viimeinen käyttöpäivämäärä puuttuu

Jos ikivihreä sisältö on tehty oikein, se on paras mahdollinen sijoitus. Se tukee hakukoneoptimointia (SEO), auttaa linkkien luomisessa ja varmistaa, että Google näkee blogisi laadullisen tiedon lähteenä.

Evergreen-ideoiden löytäminen

Ihastuttavan ikivihreän sisältökalenterin asuttamista koskevien ideoiden tekeminen ei ole helppoa. Jotta autamme, olemme laatineet 50 ikivihreää sisältöideaa. Yrityksestäsi tai kapeasta riippumatta sinun pitäisi voida valita 10–20 ja blogoida heistä heti.

 1. Tarkista päivittäin käyttämäsi palvelut. Muut yrittäjät haluavat tietää, kannattaako palveluita käyttää, joten jaa kokemuksesi ja kerro heille.
 2. Julkaise suositusvinkkejä joka auttaa ihmisiä ymmärtämään alaasi. Tavoitteesi on siirtää näitä vinkkejä asiakkaille – ihmisille, jotka lopulta ostavat sinulta – ei ikäisillesi.
 3. Löydä aiheideoita Google Trendsin avulla jotka ovat matkalla ylöspäin – eivät vähene. Vaikka trendit ovat aikaherkkiä, jotkut ovat matkalla ikivihreäksi. Ota heidät varhain vastaan ​​ja hyödynnä liikennepotentiaalia.
 4. Ajattele kapeita aiheita. Ne herättävät jatkuvaa kiinnostuksen virtaa, ja avainsanoillasi on vain vähän kilpailua.
 5. Määritä lyhenteet jotka ovat yleisiä työsuhteessasi. Asiakkaasi ihmettelevät todennäköisesti mitä he tarkoittavat.
 6. Kattaa asiaankuuluva historiallinen tai kulttuurinen aihe yksityiskohtaisesti. Jokainen tarvitsee tosiasioita ja lukuja kiireellisesti; siksi kaikki tietävät Wikipediasta.
 7. Kirjoita ohjeasiakirjat. Valitse avainsanat huolellisesti, jotta ohjeesi sisältö näkyy kyseisten tuotteiden ja palveluiden Google-hauissa. Pidä se osana yritystäsi.
 8. Sarjankäytä opetusohjelma useista viesteistä. Sisällön sarjoittaminen on hieno tapa rakentaa sisäisiä linkkejä.
 9. Määrittele tekniset termit. Lukijasi voivat kamppailemaan muun sisällön kanssa ilman määritelmiä, joten teknisistä määritelmistä koostuva blogi on loistava tapa hankkia linkkejä omasta blogistasi ja muiden ihmisten blogeista.
 10. Kirjoita ikivihreästä videosta. Valitse jotain asiaankuuluvaa YouTubesta, upota se ja lisää oma spin-blogi viestiin. Hauskat kissan videot ovat yksi parhaimmista esimerkeistä ikivihreästä sisällöstä verkossa.
 11. Kerro urheilutapahtuman historiasta. Se tuo liikennettä vuosien ajan, eikä se tule päivämäärään, jos se on tehty oikein.
 12. Julkaise podcast se kestää ajan testin. Äänisisältöä on suhteellisen helppo tuottaa; Vältä vain keskustelemasta ajankohtaisista asioista.
 13. Luettelo hyödyllisiä resursseja liikemiehille. Listaviestit ovat aina erittäin luettavissa, jos ne on rakennettu oikein, ja ihmiset kirjanmerkitsevät hyvin jäsennellyn viestin.
 14. Kirjoita usein kysyttyjä kysymyksiä yrityksestäsi tai teollisuudestasi. Hanki inspiraatiota sosiaalisen median viesteistä ja nykyisistä käyttäjistä tai asiakkaista.
 15. Julkaise viesti itsestäsi ja taitoistasi. Ihmiset ovat luonnostaan ​​uteliaita ja nauttivat siitä, että saavat lisätietoja sinusta.
 16. Ota inspiraatiota muista kuin ikivihreäistä aiheista. Jos haluat lisätä liikennettä, uutisten blogointi ei ole paras tapa, mutta analyysien julkaiseminen suuren tapahtuman jälkeen voi tuoda sinulle ikivihreää liikennettä
 17. Kirjoita vuosittaisista tapahtumista, joita tulee ympäri vuoden. Vaikka kausiluonteiset blogit eivät ole koskaan vihreitä lyhyellä aikavälillä, ne tuovat liikenteen kiihtyvyyttä joka kerta, kun päivämäärä pyörii kalenterissa.
 18. Julkaise asiakkaiden suosituksia. Suosittelut ovat loistava tapa herättää luottamusta tuotteisiisi ja palveluihisi, ja ne voivat olla loistava lähde pitkille hänelle avainsanoille.
 19. Tutki ja kirjoita tappaja-elämäkerta. Tee se merkitykselliseksi yrityksellesi valitsemalla alan legenda tai seuraaja.
 20. Kirjoita sanastoja. Nämä ovat toisen tyyppisiä luetteloviestejä, ja ne voivat olla hyviä saapuvien linkkien ja orgaanisen hakuliikenteen kannalta. Yritä vain kirjoittaa pieni sisältö jokaisesta sanastomääritelmästä viestin massan lisäämiseksi.
 21. Tarkka luettelo useista kapealla aiheella varustetuista blogeista. Jos tämä auttaa rakentamaan yleisöä, voit tehdä siitä säännöllisen ominaisuuden.
 22. Vastaa uusien asiakkaidesi kysymyksiin blogissa. Usein kirjoitamme fantastista sisältöä sähköposteihin, jotka tulisi julkaista kaikille nauttia.
 23. Kirjoita tapaustutkimus. On parasta mainostaa suhdetta asiakkaasi kanssa, jonka kanssa työskentelet pitkällä aikavälillä, jotta sisältö ei koskaan päivätty.
 24. Luo luettelo hyödyllisistä resursseista aloittelijalle aloittaminen teollisuudellesi. Muiden auttaminen on loistava tapa luoda luottamusta ja jakaa.
 25. Kirjoita strategioita yleisiin ongelmiin. Rahan säästö, laihtuminen, työpaikkojen vaihtaminen ja yritystalousarvioiden tasapainottaminen ovat kaikki hienoja aiheita.
 26. Kirjoita yksityiskohtaisesti tuotteen tai palvelun ominaisuuksista. Tämä voi auttaa vahvistamaan näitä arvokkaita pitkän häntä avainsanoja.
 27. Paljasta työskentelytapasi ja tuottava strategia. Monet yritykset pysähtyvät, koska ihmiset menettävät vauhtia, joten motivoivat blogit voivat auttaa vetämään liikennettä laajasta yleisöstä.
 28. Kirjoita muusta ajattomasta sisällöstä josta voi olla hyötyä lukijoillesi. Kokkikirjat ja hakuteokset ovat hyviä esimerkkejä.
 29. Julkaise humoristisia tietoja teollisuudestasi. Blogit, jotka saavat ihmiset nauramaan, ovat hyviä ehdokkaita sosiaaliseen jakamiseen.
 30. Sarjakuvaus e-kirjaasi. Jaa sisältö erillisiin blogeihin, jokaisessa on linkki PDF-versioon.
 31. Kerro tarinasi yrityksesi suurimmasta saavutuksesta. Itsensä edistäminen ei ole huono asia.
 32. Ajattele jatkuvaa mainostamista, kuten ilmainen lahja tai kuponkikoodi. Ihmiset etsivät aina alennuksia ja tarjouksia ennen ostamista.
 33. Julkaise resepti (jos sillä on merkitystä yrityksellesi!). Reseptit eivät koskaan vanhene.
 34. Kirjoita niistä žargonitermeistä jonka kanssa uudet asiakkaasi kamppailevat. Ilmauksen taustan selittäminen auttaa sitä uppoutumaan sisään.
 35. Kirjoita vuosittainen viesti aiheesta, joka voidaan päivittää seuraavana vuonna. Yksi hyvä esimerkki on vuosittainen henkilöstötutkimus, toimialaraportti tai tutkimus.
 36. Julkaise asiakaskysely ilman määräaikaa. Tämä voi olla erittäin hyödyllinen palautteen saamiseksi potentiaalisilta asiakkailta.
 37. Luo koulutuskurssi Udemy-sivustossa ja linkitä siihen blogiisi. Ihmiset rakastavat itsenäistä oppimista verkossa, etenkin jos kurssi on ilmainen.
 38. Rintamyytejä teollisuudestasi. Sinulla on ainutlaatuinen sisäpiirintieto – joten käytä sitä!
 39. Kirjoita ‘tunnetuista virheistä’ laitteilla tai laitteilla, joita käytät työssäsi. Jos sinulla on kiertotapa, tulet liikennettä ihmisiltä, ​​joilla on sama ongelma.
 40. Julkaise haastattelu nichesi ajattelijohtajan kanssa. Yritä laittaa toimituksellinen spin haastatteluun niin, että se lukee kuin aikakauslehti, ei kyselylomake.
 41. Kirjoita suosikki ‘elämän hakkerit’ työn saamiseksi nopeammaksi. Lisääntynyt tuottavuus on aihe, josta kaikki rakastavat lukea.
 42. Kerro blogillesi ainakin yksi ohje joulusta. Jopa hämärä jouluteema saa hittejä joulukuun lähestyessä.
 43. Mieti uutta näkökulmaa. Julkaise oma ainutlaatuinen mielipiteesi aiheesta, jonka muut ovat käsitellyt perusteellisesti. Voit todennäköisesti saada linkin, jos olet rehellinen mielipiteistään.
 44. Tarjoa 10 tapaa tehdä jotain! Numeroidut luettelot ovat hienoja ikivihreille sisältöideoille, ja lukijat rakastavat niitä, koska he tietävät tarkalleen kuinka paljon aikaa heidän on investoitava viestin lukemiseen.
 45. Luo aloittelijavinkkejä aloittelijoille. Ihmiset, jotka tarvitsevat apua jotain, voivat lopulta valita, palkkaavat sinut tekemään sen heidän puolestaan.
 46. Upota esitykset ja lehden sisältö omalla näkökulmalla ja kommentilla. SlideShare ja Scribd ovat molemmat hienoja resursseja.
 47. Linkitä vanhemmat aiheeseen liittyvät viestit toisiinsa joten heistä tulee ikivihreitä ryhmänä. Esimerkiksi aikaherkät viestit voivat olla hyödyllisempiä, jos ne seuraavat tilannetta sen kehittyessä.
 48. Muokkaa blogin vanhoja viestejä. Jos olet julkaissut vanhentuneita artikkeleita, muokkaa artikkeleita ikivihreän sisällön säilyttämiseksi ja hylkää kaikki vanhat uutiset.
 49. Kirjoita laadukasta sisältöä. Blogiviestien suhteen ei ole mitään syytä kiirehtiä luomaan massoja ohutta sisältöä. Julkaise viestejä, joita ihmiset todella haluavat lukea, pitää ja jakaa.

Evergreen-sisällön take -ways

Evergreen-sisältö on jokaisen suuren blogin perusta. Koska Google vaatii korkeampaa laatua, yritykset investoivat enemmän, ja se tarkoittaa, että sisällön on oltava ajan testi, jotta se olisi julkaisemisen arvoinen.

Jos sisältösi ei koskaan vanhene, se houkuttelee aina uusia lukijoita. Ole tarkka, älä ole liian tekninen ja pidä kiinni kapealla. Kun ikivihreä sisältöstrategiasi on paikoillaan, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia liikenteen rakentamisesta uudestaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map